Nieuws

Diksmuidse chefs steunen De Klapstoel in Diksmuide

Zondag 12 November, 2017

In de tweede helft van november gaat jaarlijks de ‘Week van de Smaak’ door.

Zondagavond 12/11/2017 werd in Diksmuide de kick off gegeven met de vierde editie van ‘Diksmuide Ademt Culinair’, een collectief van 6 chefs met Diksmuidse roots die samen evenementen organiseren en zo de mensen in een uniek kader te laten proeven van streekproducten.

Deze vierde editie vond plaast in de Citroëngarage Vanhulle in Kaaskerke.

Er werd een 6-gangen menu geserveerd vol streekgebonden producten.

De opbrengst van de vorige editie (2000,00 euro) werd op die avond geschonken aan het Diksmuidse initiatief De Klapstoel, een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor kansarmen uit onze regio.  Severine Dierendonck van de Klapstoel kwam eigenhandig de cheque in ontvangst nemen.

De deelnemende chefs zijn Bert Boussemaere, Tim en Bert Saint Germain, Dieter Dulst, Pieterjan Rosseel en Pieter Clement

 

 

Terug naar overzicht